Oferta de treball d’auxiliar administratiu a La Formiga vinculada al programa ACOL

La Formiga fa un nou procès de selecció de persones candidates a participar al Programa Formació i Treball ACOL del Servei d’Ocupació de Catalunya adreçat a persones estrangeres que volen tramitar la residència per circumstàncies excepcionals per arrelament. Les persones candidates han de demostrar que tenen els requisits per poder fer aquest tràmit. També cal que hagin fet tot del circuit del Servei de Primera Acollida.

En aquest document podeu trobar més informació.

Obertes les inscripcions per al Casal d’estiu de reforç de llengua

La Formiga organitza un campament d'estiu per a joves nouvinguts on es faran classes de reforç de llengua i activitats de lleure com un taller sobre el canvi climàtic, un taller de comunicació audiovisual i activitats d'exterior com excursions i visites a diferents llocs de Barcelona.

El Casal es farà des del 29 de juny a el 7 d'agost i tindrà dos grups de nivell amb diferents horaris, respectivament de 10 a 11:30 i de 12 a 13: 30h.

El Casal és gratuït i per fer la inscripció cal adreçar-se a al local de La Formiga de 10 a 17h de dilluns a divendres i portar la següent documentació:

-NIE o passaport de pare / mare de el noi o noia

-NIE O passaport del noi o de la noia

- Targeta sanitària del noi o de la noia

Les preinscripcions finalitzen el 25 de Juny.

Per participar al Casal és necessari portar mascareta.

Activitats per a fer a casa pels joves del projecte CALA

Si participes en el projecte CALA t’hem preparat algunes activitats perquè puguis repassar una mica de català a casa durant aquests dies de confinament sanitari per l’epidèmia de coronavirus.

Si no has rebut un correu electrònic de La Formiga envian’s tu un a info@laformiga.org per contactar amb la professora de català per fer feines a casa.

Fins aviat!

Attachment: activitats_a_casa_formiga.pdf(97.00 kb)

Taller contra el canvi climàtic per a joves


La Formiga organitza un Taller contra el canvi climàtic adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys. L’activitat es farà els dissabtes al matí de 10 a 13 h. al local de l’associació i començarà el 29 de febrer i  continuarà al llarg del mes de març. En aquest Taller es donaran explicacions, es faran debats, jocs i sortides per a conèixer les causes i conseqüències de la crisi climàtica i ambiental que està patint el planeta. Amb aquesta activitat volem  promoure la consciencia ecològica dels joves així com la seva participació activa envers els problemes socials i ambientals així com la pràctica oral de la llengua catalana.

Inscripcions: a partir del 3 de febrer al local de La Formiga. C. Elkano, 74, tel.  934 43 82 07; info@laformiga.org

Activitat gratuïta