Oferta de treball d’auxiliar administratiu a La Formiga vinculada al programa ACOL

La Formiga fa un nou procès de selecció de persones candidates a participar al Programa Formació i Treball ACOL del Servei d’Ocupació de Catalunya.

S’ofereix un contracte de treball d’1 any de durada per realitzar tasques d’Auxiliar administratiu de suport a l’entitat.

Les persones candidates han de demostrar que tenen tots els requisits per poder fer el tràmit de residència per circumstàncies especials per arrelament social i haver realitzat tot el circuit del Servei de Primera Acollida (mòduls A, B i C).

Data límit per lliurar les candidatures: 15 de novembre de 2021.

Cal enviar CV i certificat del Servei de Primera Acollida a info@laformiga.org indicant al missatge “candidatura al programa ACOL”

Obertes les inscripcions per al Casal d’estiu de reforç de llengua

La Formiga organitza un campament d'estiu per a joves nouvinguts on es faran classes de reforç de llengua i activitats de lleure com un taller sobre el canvi climàtic, un taller de comunicació audiovisual i activitats d'exterior com excursions i visites a diferents llocs de Barcelona.

El Casal es farà des del 29 de juny a el 7 d'agost i tindrà dos grups de nivell amb diferents horaris, respectivament de 10 a 11:30 i de 12 a 13: 30h.

El Casal és gratuït i per fer la inscripció cal adreçar-se a al local de La Formiga de 10 a 17h de dilluns a divendres i portar la següent documentació:

-NIE o passaport de pare / mare de el noi o noia

-NIE O passaport del noi o de la noia

- Targeta sanitària del noi o de la noia

Les preinscripcions finalitzen el 25 de Juny.

Per participar al Casal és necessari portar mascareta.

Activitats per a fer a casa pels joves del projecte CALA

Si participes en el projecte CALA t’hem preparat algunes activitats perquè puguis repassar una mica de català a casa durant aquests dies de confinament sanitari per l’epidèmia de coronavirus.

Si no has rebut un correu electrònic de La Formiga envian’s tu un a info@laformiga.org per contactar amb la professora de català per fer feines a casa.

Fins aviat!

Attachment: activitats_a_casa_formiga.pdf(97.00 kb)

Taller contra el canvi climàtic per a joves


La Formiga organitza un Taller contra el canvi climàtic adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys. L’activitat es farà els dissabtes al matí de 10 a 13 h. al local de l’associació i començarà el 29 de febrer i  continuarà al llarg del mes de març. En aquest Taller es donaran explicacions, es faran debats, jocs i sortides per a conèixer les causes i conseqüències de la crisi climàtica i ambiental que està patint el planeta. Amb aquesta activitat volem  promoure la consciencia ecològica dels joves així com la seva participació activa envers els problemes socials i ambientals així com la pràctica oral de la llengua catalana.

Inscripcions: a partir del 3 de febrer al local de La Formiga. C. Elkano, 74, tel.  934 43 82 07; info@laformiga.org

Activitat gratuïta